Návod na prípravu
- 1.Z vody, mlieka, cukru a droždia si pripravíme kvások.
- 2.Múku preosejeme, pridáme olej, soľ a nakoniec vykysnutý kvások. Vymiesime, prikryjeme a necháme na teplom mieste kysnúť cca 30 minút.
- 3.Potom ho rozdelíme na dve časti a vytvarujeme knedle. Necháme 10 minút podkysnúť, dáme na naolejovaný parák a prikryté paríme 15 minút.
- 4.Medzitým si nakrájame cibuľu a zeleninu. Na olivovom oleji orestujeme cibuľu do zlatista. Podlejeme trochou vody, vydusíme na tuk. Toto zopakujeme 3x, aby sa cibuľa rozvarila a zahustila nám guláš.
- 5.Pridáme mletú červenú papriku a chilli, orestujeme. Pridáme papriku a za občasného miešania necháme zmäknúť. Nakoniec pridáme ešte paradajky a dusíme, kým sa neodparí čo najviac šťavy.
- 6.Na olivovom oleji si opečieme goody foody strips/rezance a podávame.
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia
Ingrediencie
- 1 balenie Goody foody rezance
- 1 cibuľa
- 3 ks paradajky
- 2 ks papriky
- 1 ČL mletá červená paprika
- chilli podľa chuti
Knedľa:
- 80ml voda
- 80ml sójové mlieko
- 0,5 ČL cukor
- 10g čerstvé droždie
- 250g hladká múka
- 0,5 ČL soľ
- 10g olej