Zdieľať recept

Vegan recept | Maďarský guláš so sójovými rezancami

Na prípravu sme použili chladené Rezance Goody Foody . Recept nájdete aj na youtube :

Sójové rezance 90g

Recepty - alergény

Návod na prípravu

  • 1.Z vody, mlieka, cukru a droždia si pripravíme kvások.
  • 2.Múku preosejeme, pridáme olej, soľ a nakoniec vykysnutý kvások. Vymiesime, prikryjeme a necháme na teplom mieste kysnúť cca 30 minút.
  • 3.Potom ho rozdelíme na dve časti a vytvarujeme knedle. Necháme 10 minút podkysnúť, dáme na naolejovaný parák a prikryté paríme 15 minút.
  • 4.Medzitým si nakrájame cibuľu a zeleninu. Na olivovom oleji orestujeme cibuľu do zlatista. Podlejeme trochou vody, vydusíme na tuk. Toto zopakujeme 3x, aby sa cibuľa rozvarila a zahustila nám guláš.
  • 5.Pridáme mletú červenú papriku a chilli, orestujeme. Pridáme papriku a za občasného miešania necháme zmäknúť. Nakoniec pridáme ešte paradajky a dusíme, kým sa neodparí čo najviac šťavy.
  • 6.Na olivovom oleji si opečieme goody foody strips/rezance a podávame.

Hodnotenia receptov

Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia

Pridať hodnotenie

Ako by ste ohodnotili Vegan recept | Maďarský guláš so sójovými rezancami?
Kliknite pre hodnotenie

Ingrediencie

  • 1 balenie Goody foody rezance
  • 1 cibuľa
  • 3 ks paradajky
  • 2 ks papriky
  • 1 ČL mletá červená paprika
  • chilli podľa chuti

Knedľa:

  • 80ml voda
  • 80ml sójové mlieko
  • 0,5 ČL cukor
  • 10g čerstvé droždie
  • 250g hladká múka
  • 0,5 ČL soľ
  • 10g olej