Zdieľať recept

Vegan recept | Vegánska jaternicová kaša zo sójového granulátu

Jaternicová kaša zo sójového granulátu. Pri jej príprave sme použili sójový granulát.

Sójový granulát 90g

Recepty - alergény

Návod na prípravu

  • 1.Sójový granulát zalejeme horúcou vodou. Dáme do nej trošku čierneho korenia, pokrájaný strúčik cesnaku, soľ. Varíme asi 10 minút.
  • 2.Po uvarení scedíme, necháme vychladnúť, cesnak vyberieme.
  • 3.Krúpky si môžeme zaliať večer a ráno uvariť. Ryžu uvaríme tiež.
  • 4.Na panvici si speníme cibuľku a opečieme sójový granulát. Dochutíme korením, soľou, cesnakovým a grilovacím korením.
  • 5.Uvarenú ryžu, krúpky a sójový granulát zmiešame. Dochutíme podľa chuti.
  • 6.Masu opečieme na panvici alebo v rúre.
  • 7.Podávame so zeleninou, šalátom, paradajkami, uhorkou.
  • 8.Ak sa nám zdá jaternicová kaša málo mastná, speníme ešte na oleji cibuľku a zamiešame.
  • 9.https://varecha.pravda.sk/

Hodnotenia receptov

Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia

Pridať hodnotenie

Ako by ste ohodnotili Vegan recept | Vegánska jaternicová kaša zo sójového granulátu?
Kliknite pre hodnotenie

Ingrediencie

  • 1 hrnček krúpky
  • 1 balíček sójový granulát
  • 1/2 šálky uvarenej ryže
  • 1 ks nasekaná cibuľa
  • 1 KL grilovacie korenie
  • trošku mleté čierne korenie
  • 1/2 KL sušený cesnak
  • 1 dcl rastlinný olej
  • soľ