Návod na prípravu
- 1.Najprv tekvicu hokkaido dôkladne umyjeme. Tekvicu nelúpeme. Aj keď je šupka príliš tvrdá a potrebujeme ostrý nôž, pečením krásne zmäkne. Práve v šupke je najviac vitamínov a živín. Tekvicu hokkaido zbavíme dužiny a nakrájame na mesiačiky.. Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kolieska.
- 2.Plech alebo pekáč vystelieme papierom na pečenie . Uľahčí nám to čistenie. Na plech rozložíme nakrájanú tekvicu hokkaido a zemiaky. Pokvapkáme olejom, osolíme, posypeme kari korením a grilovacím korením.
- 3.Rúru si rozohrejeme na 180 °C. Vložíme do rúry a pečieme zhruba 30 minút.
- 4.Goody Foody zeleninové medailóniky opečieme 2 minúty z každej strany na kvapke oleja na panvici. Podávame s kyslou smotanou.
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia
Ingrediencie:
- Goody Foody zeleninové medailóniky
- Tekvica hokkaido 1/2 ks
- Zemiaky 300 gr
- Soľ
- Grilovacie korenie
- Kari
- Kyslá smotana 3 PL
- Olej 3 PL