Návod na prípravu
- 1.Hrášok krátko orestujeme na masle alebo olivovom oleji, podlejeme horúcou vodou a dusíme. Povaríme do zmäknutia a odstavíme, aby nestratil farbu. Na záver pridáme trochu soli a okoreníme. Menší zemiak uvaríme, scedíme a spoločne s hráškom a 1 čajovou lyžičkou medvedieho cesnaku zmixujeme na chutnú a jemnú pastu.
- 2.Špargle umyjeme, zlomíme v spodnej časti a prekrojíme pozdĺžne na polovicu. Na panvicu dáme olivový olej, zelené korenie, pritlačený strúčik cesnaku v šupke, pridáme špargľu a struky fazuľky. Podlejeme bielym vínom, posolíme, okoreníme a restujeme do sklovita. Špargľa má byť mäkká, ale chrumkavá, nesme stratiť farbu.
- 3.Na oleji opražíme pretlačený cesnak, zelené korenie. Na zmesi vypražíme Goody Foody Steaky na prírodno. Rezeň nemusíme s cesnakom spájať, kúsky cesnaku sú tu pre chuť, môžu sa pražiť pokojne na boku panvice.
- 4.Podávame s čerstvým hráškom a hráškovými klíčkami.
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia
Ingrediencie:
- Goody Foody Steak chicken style 2 balenia
- Olivový olej 2 PL
- Cesnak 2 strúčiky
- Zelené korenie
- Hráškové klíčky
- Zelená špargľa 6 hrubších ks
- Struky zelenej fazuľky 300g
- Olivový olej alebo maslo 1 PL
- Biele víno 0,5 dcl
- Zelené korenie
- Soľ
- Korenie
Hráškové pyré:
- Čerstvý alebo mrazený hrášok 400g
- Menší zemiak 1 ks
- Pesto z medvedieho cesnaku 1 ČL
- Olivový olej alebo maslo 1 PL
- Soľ
- Korenie