Zdieľať recept

Vegetarian recept | Vegánsky steak s pečenými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou

GOODY FOODY Steak beef style s pečenými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou. Na prípravu sme použili GOODY FOODY Steak beef style.

Návod na prípravu

  • 1.Do misky si dáme vaječné žĺtky a horčicu. Ručným mixérom alebo metličkou dobre vymiešame. Potom pri stálom šľahaní tenkým prúdom prilievame olej, až kým zmes nezačne pomaly hustnúť a naberať na objeme. Dôležité je, aby všetky ingrediencie mali izbovú teplotu! Cibuľu, cesnak a kyslú uhorku nakrájame nadrobno a pridáme k majonéze. Tyčovým mixérom premixujeme. Nakoniec dochutíme soľou, mletým čiernym korením a citrónovou šťavou.
  • 2.Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme na papierom pokvapkaný plech. Osolíme, posypeme grilovacím korením a dáme piecť približne na 30 minút.
  • 3.Goody Foody steaky beef style opečieme pár minúť z oboch strán na panvici. Podávame

Hodnotenia receptov

Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia

Pridať hodnotenie

Ako by ste ohodnotili Vegetarian recept | Vegánsky steak s pečenými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou?
Kliknite pre hodnotenie

Ingrediencie

  • Goody Foody steak beef style
  • Zemiaky 500 gr
  • Soľ
  • Grilovacie korenie

Ingrediencie na tatársku omáčku

  • Vaječný žĺtok 2 ks
  • Horčica 1 PL
  • Slnečnicový olej 300 ml
  • Malá cibuľa 1 ks
  • Kyslá uhorka 1 ks
  • Cesnak 1 strúčik
  • Soľ, korenie
  • Citrónová šťava