Návod na prípravu
- 1.Šalotku očistíme a na troche oleja vo väčšej panvici opečieme.
- 2.Pridáme Goody Foody rezance. Opekáme ďalších cca 5 minút.
- 3.Do panvice prilejeme pivo. Privedieme k varu.
- 4.Pridáme vývar (z koreňovej zeleniny, nesolený) horčicu, čierne korenie a zelené korenie. Spolu povaríme.
- 5.Odstavíme, keď sa odparí väčšie množstvo tekutiny. Rezance ostanú obalené hustou omáčkou.
- 6.Pripravíme si príloho: romarínové risini s citrónom.
- 7.Na malom množstve oleja opražíme risini.
- 8.Keď začne hnednúť, pridáme nasekaný rozmarín.
- 9.Zalejeme vývarom, pridáme citrónovú šťavu a soľ. Prikryté varíme cca 15 minút. Odokryjeme a na miernom ohni miešame ďalších 5 minút.
- 10.https://varecha.pravda.sk/
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia
Ingrediencie
- 400 g Goody Foody rezance
- 20 ks šalotka
- 300 ml svetlé pivo
- 300 ml zeleninový vývar
- 2 KL zelené korenie v náleve
- soľ
- čierne korenie
- olej
- 2 PL horčica
Príloha
- 500g risini
- 1ks citrón
- rozmarín
- 250ml zeleninový vývar
- 500ml voda
- soľ
- olej