Návod na prípravu
- 1.Zemiaky očistíme a nakrájame na tenšie hranolčeky. Cesnak nakrájame na plátky, cibuľu a vegárky na kocky. Pripravíme si paradajkový pretlak a Goody Foody rezance.
- 2.Hranolčeky postupne na rozpálenom oleji vyprážame.
- 3.V cedníku ich necháme odkvapkať od prebytočného oleja.
- 4.Na 2 Pl oleja osmažíme nakrájanú vegárku. Pridáme cibuľu, ktorú necháme zosklovatieť.
- 5.Do panvice pridáme Good Foody rezance. Pražíme spolu cca 5 minút.
- 6.Do panvice nalejeme vývar, pridáme plátky cesnaku, pretlak, mletú červenú papriku a rozmarín.
- 7.Na miernom ohni varíme cca. 10 minút.
- 8.Na záver pridáme opečené hranolčeky a spolu povaríme ďalších 5 minút. Podávame s kyslou smotanou.
- 9.https://varecha.pravda.sk/
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia
Ingrediencie
- 700 g zemiaky
- 400 g Goody Foody rezance
- 1 ks veľká cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 2 ks sójové párky (vegárky)
- 120 g paradajkový pretlak
- olej
- rozmarín
- soľ
- čierne mleté korenie
- paprika červená mletá
- 1 l zeleninový vývar
- kyslá smotana