Zdieľať recept

Vegan recept | Vegánske sójové rezance na taliansky spôsob

Goody Foody rezance na taliansky spôsob. Pripravené z Goody Foody rezancov.

Sójové rezance 90g

Recepty - alergény

Návod na prípravu

  • 1.Zemiaky očistíme a nakrájame na tenšie hranolčeky. Cesnak nakrájame na plátky, cibuľu a vegárky na kocky. Pripravíme si paradajkový pretlak a Goody Foody rezance.
  • 2.Hranolčeky postupne na rozpálenom oleji vyprážame.
  • 3.V cedníku ich necháme odkvapkať od prebytočného oleja.
  • 4.Na 2 Pl oleja osmažíme nakrájanú vegárku. Pridáme cibuľu, ktorú necháme zosklovatieť.
  • 5.Do panvice pridáme Good Foody rezance. Pražíme spolu cca 5 minút.
  • 6.Do panvice nalejeme vývar, pridáme plátky cesnaku, pretlak, mletú červenú papriku a rozmarín.
  • 7.Na miernom ohni varíme cca. 10 minút.
  • 8.Na záver pridáme opečené hranolčeky a spolu povaríme ďalších 5 minút. Podávame s kyslou smotanou.
  • 9.https://varecha.pravda.sk/

Hodnotenia receptov

Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia

Pridať hodnotenie

Ako by ste ohodnotili Vegan recept | Vegánske sójové rezance na taliansky spôsob?
Kliknite pre hodnotenie

Ingrediencie

  • 700 g zemiaky
  • 400 g Goody Foody rezance
  • 1 ks veľká cibuľa
  • 2 strúčiky cesnak
  • 2 ks sójové párky (vegárky)
  • 120 g paradajkový pretlak
  • olej
  • rozmarín
  • soľ
  • čierne mleté korenie
  • paprika červená mletá
  • 1 l zeleninový vývar
  • kyslá smotana