Návod na prípravu
- 1.Do misky si dáme vaječné žĺtky a horčicu. Ručným mixérom alebo metličkou dobre vymiešame. Potom pri stálom šľahaní tenkým prúdom prilievame olej, až kým zmes nezačne pomaly hustnúť a naberať na objeme. Dôležité je, aby všetky ingrediencie mali izbovú teplotu! Cibuľu, cesnak a kyslú uhorku nakrájame nadrobno a pridáme k majonéze. Tyčovým mixérom premixujeme. Nakoniec dochutíme soľou, mletým čiernym korením a citrónovou šťavou.
- 2.Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme na papierom pokvapkaný plech. Osolíme, posypeme grilovacím korením a dáme piecť približne na 30 minút.
- 3.Goody Foody steaky beef style opečieme pár minúť z oboch strán na panvici. Podávame
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia
Ingrediencie
- Goody Foody steak beef style
- Zemiaky 500 gr
- Soľ
- Grilovacie korenie
Ingrediencie na tatársku omáčku
- Vaječný žĺtok 2 ks
- Horčica 1 PL
- Slnečnicový olej 300 ml
- Malá cibuľa 1 ks
- Kyslá uhorka 1 ks
- Cesnak 1 strúčik
- Soľ, korenie
- Citrónová šťava