Zdieľať recept

Vegan recept | Vegánsky red burger s tekvicou hokkaido a varenou kukuricou

Goody Foody Red Burger s tekvicou hokkaido a varenou kukuricou. Použili sme naše Goody Foody Red Burger.

Návod na prípravu

  • 1.Rúru si rozohrejeme na 180 °C. Tekvicu umyjeme, nakrájame na mesiačiky. Uložíme ju na plech pokrytý papierom na pečenie. Mesiačiky osolíme. Ak má niekto rád pikantnejšie, môže ich posypať sušeným chilli. Na záver pokvapkáme olivovým olejom. Vložíme do rozohriatej rúry a pečieme na 180 °C zhruba 30 minút.
  • 2.Listov zbavíme kukuričné klasy a starostlivo ich očistíme od vlákien. Vložíme ich do väčšieho množstva vriacej vody a varíme pomaly 20 až 30 minút. Necháme odkvapkať uvarené klasy. Prelejeme ich rozohriatym maslom, posolíme a podľa chuti aj okoreníme. Pokrájame na kolieska.
  • 3.Dressing: Zmiešame majonézu a jorgurt. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a uhorku, pridáme rozmarín a zmiešame.
  • 4.Goody Foody Red Burgre opečieme z každej strany na panvici a podávame.

Hodnotenia receptov

Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia

Pridať hodnotenie

Ako by ste ohodnotili Vegan recept | Vegánsky red burger s tekvicou hokkaido a varenou kukuricou?
Kliknite pre hodnotenie

Ingrediencie:

  • Goody foody Red Burger 4 ks
  • Tekvica hokkaido 1 ks
  • Kukurica 2 ks
  • Olivový olej
  • Soľ, korenie, chilli

Ingrediencie na dressing:

  • Majonéza 3 PL
  • Biely jogurt 3 PL
  • Rozmarín
  • Červená cibuľa 1/4
  • Šalátová uhorka 1/4