Návod na prípravu
- 1.Rúru si rozohrejeme na 180 °C. Tekvicu umyjeme, nakrájame na mesiačiky. Uložíme ju na plech pokrytý papierom na pečenie. Mesiačiky osolíme. Ak má niekto rád pikantnejšie, môže ich posypať sušeným chilli. Na záver pokvapkáme olivovým olejom. Vložíme do rozohriatej rúry a pečieme na 180 °C zhruba 30 minút.
- 2.Listov zbavíme kukuričné klasy a starostlivo ich očistíme od vlákien. Vložíme ich do väčšieho množstva vriacej vody a varíme pomaly 20 až 30 minút. Necháme odkvapkať uvarené klasy. Prelejeme ich rozohriatym maslom, posolíme a podľa chuti aj okoreníme. Pokrájame na kolieska.
- 3.Dressing: Zmiešame majonézu a jorgurt. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a uhorku, pridáme rozmarín a zmiešame.
- 4.Goody Foody Red Burgre opečieme z každej strany na panvici a podávame.
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia
Ingrediencie:
- Goody foody Red Burger 4 ks
- Tekvica hokkaido 1 ks
- Kukurica 2 ks
- Olivový olej
- Soľ, korenie, chilli
Ingrediencie na dressing:
- Majonéza 3 PL
- Biely jogurt 3 PL
- Rozmarín
- Červená cibuľa 1/4
- Šalátová uhorka 1/4