Návod na prípravu
- 1.Sójové rezance uvaríme v 1 l vody, do ktorej pridáme 1 PL sójovej omáčky a 1 PL solčanky (zeleninová soľ bez glutamánu). Varíme 5 minút bez pokrievky. Rezance scedíme. Na oleji opražíme cibuľku pokrájanú na veľké kocky. Pridáme sójové rezance a pražíme na veľkom ohni asi minútu.
- 2.Pridáme mrazenú zeleninu (napr. zeleninovú zmes na Čínu).
- 3.2 dl vody zmiešame so 4 PL sójovej omáčky a 1 KL hnedého cukru, pridáme 1 KL škrobu. Takto vzniknutú zálievku nalejeme na opraženú zeleninovo - sójovú zmes a krátko povaríme.
- 4....servírujeme s ryžou.
- 5.https://varecha.pravda.sk/
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia