Návod na prípravu
- 1.Sójový granulát zalejeme horúcou vodou. Dáme do nej trošku čierneho korenia, pokrájaný strúčik cesnaku, soľ. Varíme asi 10 minút.
- 2.Po uvarení scedíme, necháme vychladnúť, cesnak vyberieme.
- 3.Krúpky si môžeme zaliať večer a ráno uvariť. Ryžu uvaríme tiež.
- 4.Na panvici si speníme cibuľku a opečieme sójový granulát. Dochutíme korením, soľou, cesnakovým a grilovacím korením.
- 5.Uvarenú ryžu, krúpky a sójový granulát zmiešame. Dochutíme podľa chuti.
- 6.Masu opečieme na panvici alebo v rúre.
- 7.Podávame so zeleninou, šalátom, paradajkami, uhorkou.
- 8.Ak sa nám zdá jaternicová kaša málo mastná, speníme ešte na oleji cibuľku a zamiešame.
- 9.https://varecha.pravda.sk/
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia
Ingrediencie
- 1 hrnček krúpky
- 1 balíček sójový granulát
- 1/2 šálky uvarenej ryže
- 1 ks nasekaná cibuľa
- 1 KL grilovacie korenie
- trošku mleté čierne korenie
- 1/2 KL sušený cesnak
- 1 dcl rastlinný olej
- soľ